18 huhtikuuta 2015

Aikaansaamista

Olen kirjoittanut ja editoinut. Ihan oikeasti, en huijaa. Asiaa avusti sitkeän flunssan saaminen. Olikin aikaa miettiä miksi ihmeessä nysvään. Sehän on järjetöntä. Kun avasin tekstitiedoston, homma alkoi luistaa. Ja se on luistanut joka päivä tällä viikolla. Olen hankkiutunut eroon yhdestä kokonaisesta äärimmäisen turhasta luvusta ja yhdistellyt toisen turhakeluvun tärkeitä kohtia muihin lukuihin. Olen kirjoittanut lisääkin ja aion vielä vaihtaa yhden luvun paikkaa tarinassa. Aikaansaaminen voittaa nysväämisen kyllä mennen tullen.

Ostin kirpparilta myös pienen, sievän kirjoituspöydän, josta olen haaveillut jo kuukausien ajan. Haluan sisustaa itselleni oikean kirjoittajan luolanurkkauksen. Siinäkin on porkkanaa. Kun on kunnon paikka kirjoittaa, tulee kai mieli kirjoittaa enemmän? Ehkäpä vielä ostan itselleni jonkun hienon pöytälampunkin. Ehkä sellaisen vihreän, joita vilahtelee aina elokuvien kirjastoissa ja pankeissa?

Aloin jo hioa pöytälevyä autotallissa (valkoisen maalin tilalle tulee pian mustaa), kunnes huomasin, että olen vielä kipeänä, hengästyn, jäädyn, ja räkään uuden projektini. Siirryin sisälle juomaan teetä. Ja kirjoittamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti