11 tammikuuta 2015

Koelukijoita

Moi. Tarvitsisin koelukijoita romaanitekeleelleni. Kässäriä on luettu, lyhennetty ja muuten vaan veivattu edestakaisin, onpa se käväissyt yhdellä kustannustoimittajallakin, mutta nyt tarvittaisiin uusia mielipiteitä turhasta kuonasta eroonpääsemiseksi. Ajattelin tämän vuoden aikana rohkaistua pyytämään enemmän apua ja myöntämään, etten enää itse erota hyvää matskua huonosta. Jos vaikka projekti saataisiin vielä valmiiksikin. Kyseessä on jännityskertomus, jossa on oudohkojakin elementtejä. Kai. Että jos joku jaksaisi ottaa luettavaksi niin kiva. Jos kyllä, pistäkää kommenttia. Täältä tähän.

4 kommenttia:

 1. Moikka
  Voin koelukea kässärisi.
  maimalaak@gmail.com
  Kannattaa lähettää heti kymmenelle kustannustoimittajalle. Suurimman osan ne pistävät lukematta pois. esim. Sammakko on kiinnostunut oudoista jutuista, samoin Arktinen banaani jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, kiitos. Laitan tulemaan sähköpostilla parin päivän kuluessa!

   Poista
 2. Tarjoutuisin enemmän kuin mielelläni kässärisi koelukijaksi. Autoit minua Kuuran kanssa, joten vastapalvelukseksi haluaisin antaa oman osaamiseni sinulle.
  Koelukeminen ja palautteen antaminen olisi muutenkin mukavaa vaihtelua arkirutiineihin. Eli laita vaan kässäriä tulemaan, jos vielä tarvitset koelukijoita!

  elina.pitkakangas@helsinki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Lähetän sähköpostia sinulle lähiaikoina! :)

   Poista