08 maaliskuuta 2014

Tauti

Poden räkätautia joka iski päälle heti kevään ensimmäisen juoksulenkin jälkeen. Voimat ovat olleet parin viime viikon ajan kadoksissa, mutta ajattelin pahimman flunssan jo lähteneen. Luulin olevani tarpeeksi kunnossa uskaltaakseni lenkille, mutta taisin innostua liian aikaisin. Nyt olo on kuin tapetulla madolla. En tiedä onko tämä sama tauti, jonka kourissa kärvistelin jo kolme viikkoa sitten vai nappasinko mukaani jonkun ihan uuden version.

Jos jotain myönteistä nuhaisessa päivässäni on ollut, sain sentään vähän tarinoitua. Kirjoitin aamupäivällä nova-tekelettäni. Toisaalta huomasin olevani entistä tyytymättömämpi koko projektiin. Aion silti kirjoittaa sen loppuun, vaikka aika tuomitulta juttu vaikuttaa jo nyt. Täytyy nähdä tämä arvokkaana harjoituksena (ei siitä muuksi taida ollakaan..).

Nyt minulla on myös aikaa lukea, koska muutakaan en jaksa tehdä. Se on aika ihana asia.. ja se että ostin Suomesta monta pussia ihanaa Forsman-teetä, pääsin täyttämään varastojani, jotka olivat jo hälyttävästi ehtyneet.

Etsystä tulin muuten tilanneeksi kolme kuvaa, joista saa hienot taulut, kun pistää ne kehyksiin. Norsu meni lahjaksi kaverille, mustekalat pääsevät pian seinälle jahka keksin niille parhaan paikan.
6 kommenttia:

 1. Parantumisia! Olen ollut itsekin kipeänä viime viikkoina ja kirjoittaminen on takkuillut. Vaikka novelli tuntuisi huonolta, kannattaa sillä silti osallistua. Itse kukin tarpoo aina välillä suossa. ;)

  Ja vau! Nuo Etsyn kuvat ovat upeita! Pitää mennä itsekin selailemaan sivustoa. ;D

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä haluan osallistua, vaikka gröhöm tämä on vähän mitä on... :D. Vähän sama kuin kuvien kanssa... päässä on valmiina mahtava idea, mutta paperille asti pääsee vain surkeita viivoja ja epämääräistä sotkua! No, yritän vielä kursia novellia kokoon!

  Ja Etsystä löytyy tosiaan aarteita!

  VastaaPoista
 3. Onpa tosiaan ihania nuo kuvat, joita olet löytänyt! Toivottavasti selätät taudit pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset kuvat saavat mielikuvituksen jylläämään, oli silti hankittava pari itselle :). Olon puolesta on paljon parempi olo, vaikkein juoksulenkille uskalla lähteä ihan heti uudestaan!

   Poista
 4. Oh, mustekalat...! Ovat äärimmäisen kiehtovia.

  Toivottavasti flunssa on jo helpottanut eikä teksti tunnu enää niin kurjalta. :) Oma novanovellini on aivan alkutekijöissään, saa nähdä tuleeko tässä ajassa valmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä...Mustekaloissa ja lonkeroissa on vaan sitä jotain!

   Onnea novellin tekoon, minullakin alkaa olla kuumat paikat....!

   Poista