25 marraskuuta 2013

38 127

Olen vähän jäljessä nanowrimo-aikataulussani, mutten niin paljoa, ettenkö voisi vielä onnistua 50000 sanan kanssa. Viikonloppuna sain kirittyä kunnolla kiinni toisen viikon pahaa notkahdusta. Oli aikaa ja intoa kirjoittaa pitempi pötkö yhteen menoon. Tarinaan on tullut yksi ruumis lisää, sekä mahdollinen yliluonnollinen elementti, joka teki jutusta heti paljon hauskempaa.

Olen ehtinyt kävellä, lukea ja tehdä muitakin asioita kuin vain kirjoittaa. Aloitin Kaj Korkea- Ahon kirjan Tummempaa tuolla puolen, josta olin lukenut jonkun lyhyen arvostelun jostain ja jonka löysin nyt kirjastosta. Alku vaikuttaa ihan lupaavalta.

Törmäsin myös surffaillessani kiinnostavaan taiteilijaan nimeltä Ellen Jewett, joka tekee tosi hienoja eläinteoksia. Jotenkin sain niistäkin lisää inspiraatiota omia ideoitani varten.
Art by Ellen Jewett

2 kommenttia:

  1. Vau. Upeita taideteoksia! Pitääkin tutustua taitelijan muuhunkin tuotantoon. :D Tykkään, kun esittelet blogissasi aina ihania visuaalisia täkyjä. Kuvat saavat inspiraation mukavasti liitoon.

    Ja Nanowrimosta: vielä ehtii! Älä luovuta. ;) Toisaalta liki 40 000 sanaakin on jo upea rutistus ja siitä saa olla hyvin ylpeä.

    VastaaPoista
  2. Olen aina tykännyt selailla taidekirjoja, katsella maalauksia ja kuvia, ne todellakin inspiroivat aina itseäkin.

    Sanasaldo on nyt n 42 000, eli katsotaan miten hyvin onnistun puristamaan nämä viimeiset päivät! Joka tapauksessa tämä on tähänkin asti ollut jo antoisa kokemus :).

    VastaaPoista