06 marraskuuta 2013

10257 sanaa

Olen aikataulussa nanowrimo-projektissani ja se tuntuu hyvältä. Romaanin idea on alkanut muotoutua päässäni selvemmäksi ja muutamia kokonaan uusia henkilöitäkin on putkahtanut tarinaan mukaan ihan noin vain. Tällä hetkellä juoni on silti vain hyvin karkein pääpiirteittäin koossa. En tiedä tuleeko kirjoittaminen luistamaan ihan näin hyvin jatkossa.

Kirjoittelun lomassa olen ehtinyt lukea vähemmän. Jouduin esim. palauttamaan kirjastoon lainaamani Gillian Flynnin Dark Places- kirjan, joka kirjoitteluiden lomassa jäi harmittavasti puoleen väliin ja jonka joku oli ehtinyt tietenkin varaamaan. Murhaajan henkilöllisyys jäi ärsyttävästi kaihertamaan. Pistin nyt uudestaan varaukseen, että pääsen kirjaan mahdollisimman pian käsiksi uudestaan (jahka on tästä kuusta selvitty).

Shake by Carli Davidson

1 kommentti:

  1. Hienoa homma, että nano on lähtenyt näin vikkelästi liikkeelle! Kakkosviikko on aina kamalin, joten sitä varten kannattaa raivata aikaa ja jaksamista vähän extraa. Ja suklaata, tai mikä sitten auttaakin juuri sinua kirjoittamaan ;D

    VastaaPoista