07 toukokuuta 2013

Häästressiä

Lauantaina on kaverin häät. Jouduin metsästämään mekkoa, vaikka kaapissa roikkuu yksi sellainen, jota olen käyttänyt vain kahdesti, mutta sain kuulla että morsian vetää päälleen tummanpunaista, enkä halua olla samanvärisissä. Kirpparilta löytyi ihan näpsäkkä violetinvaaleanpunainen värinen mekko onneksi. Polttariohjelmaa suunnitellessa on mennyt aikaa, askartelua ja väsäämistä, ja vielä hääohjelmaankin olen joutunut mukaan, vaikken ole asiasta kovin innoissani. Mutta kerrankos sitä. Ei sitä nyt liian häihin pääse, joten ei pitäisi valittaa.

Olen etsiskellyt vähän korujakin, joita voisin pitää lauantaina. Etsystä löytyy aina hienoja juttuja. Tämä hämähäkkikoru on mieleeni.


Hämähäkki-hakusanalla löytyi tietenkin kaikkea muutakin kivaa: Spider Heart. Ei olisi hirveän vaikea tehdä itsekään, jos vain jaksaisi.Kun katsoo toisten luovuuden hedelmiä, tulee itsellekin mieli tehdä jotakin. Nykyään olen käyttänyt suurimman osan vapaa-ajastani kirjoitteluun, mutta olisi kiva näprätä sormillaan jotain muutakin kuin näppäimistöä.

Pieni maalausprojekti minulla on kyllä suunnitteilla. Aion maalata neljä tuolia ja yhden keinutuolin. Purkki valkoista maalia lähti mukaan kaupasta, joten nyt pitäisi saada aikaiseksi tarttua hiekkapaperiin. Saisi nuo häät nyt ensin pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti