22 syyskuuta 2012

Tähtipölyä

Katsoin eilen pitkästä aikaa uudestaan Stardustin ja se oli vielä parempi elokuva kuin muistinkaan. Oikein sellainen vanha kunnon hyvän mielen satu. Pitää ostaa ihan omaksi. Fantasiaa ja huumoria ja jopa romantiikkaa, jota yleensä inhoan. Tai en oikeastaan inhoa itse romantiikkaa, vaan elokuvateollisuuden tapaa esittää se.

Michelle Pfeiffer pahana noitana on yksi elokuvan paras hahmo, mikä pisti muistelemaan muita kuvankauniita pahiksia, joita saduissa on vilahdellut.


Tim Burtonin Dark Shadows oli ihan kiva elokuva, vaikkakin pieni pettymys odotuksiini verraten, mutta Eva Green Angelique-noitana oli kerrassaan tyrmäävä (kuten Eva Green aina).

Ja tietenkin Charlize Theron pahana kuningattarena Show White and the Huntsman- elokuvassa! Kaunista, mutta ah, niin pahaa.
Jos menisin huomenna naimisiin (mitä muuten miettisin ainakin kolme kertaa, jos olisin tänä päivänä siinä tilanteessa), ja jos käytettävissä olisi rahaa enemmän kuin mitä oikeasti...vetäisin päälleni luultavasti Vera Wangin suunnitteleman tumman puhuvan hääpuvun. Vaihtoehtoja kokoelmassa on, joten valinta ei olisi helppo! Joka tapauksessa puvut ovat upeita ja niistä tulee mieleen elokuvien ikimuistoiset pahiskaunottaret.

Vera Wang

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti