04 syyskuuta 2012

Liebster Award- haaste

Sain haasteen ! Kiitos Enchanted Carnival :).

Säännöt:
1. Kerro 11 faktaa itsestäsi
2. Vastaa kysymyksiin, jotka haasteen antaja on sinulle antanut
3. Tee 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille
4. Valitse 11 haasteen saajaa

1. En tykkää suklaasta. Se on raskasta, tahmeaa ja näyttää ihan kakalta, eikä sen makukaan ole kummoinen jos ei sitä jotenkin yhdistä jäätelöön tai johonkin muuhun hyvään. Sellainen kammottava, tumma suklaakastike kyllä pilaa jätskinkin, jollei siinä ole mukana ihan älyttömästi banaania. Se on ainoa yhdistelmä, jossa suklaa jotenkuten toimii. Jäätelötuuttien vohveleitten loppupäät jotka on aina täytetty suklaalla, lentävät poikkeuksetta roskiin.

2.Yksi parhaimmista asioista kesässä on mielestäni ötökät. Ihailen kaikkea pientä ja outoa jota näkee möyrivän maassa, ilmassa ja vedessä. Yksi haaveammattini onkin hyönteis/ötökkätutkija, koska konttaan pihoilla ja metsissä ihan jo harrastemielessä ja kotona minulla on kuusi lintuhämähäkkiä lemmikkeinä.

3. Kun luen uutisia rikoksista ja murhista, keksin huvikseni niiden ympärille kokonaisen tarinan. Mikä oli motiivi jne.

4. En usko, että elämä on syntynyt sattumalta ilman suunnittelijaa. Kaikista pienimmätkin elämänmuodot ovat niin huikaisevan monimutkaisia, että yksi ihmisikä ei riittäisi niiden perinpohjaiseen selvittämiseen. DNA:ta ja ihmisaivoja ei voi selittää sokealla sattumalla, joka on lähtenyt itsekseen kehittymään miljoonia vuosia sitten.

5. Minulla on liian pieni jalka ja kengännumero, minkä takia tyylini ei ole koskaan eheä, eli en yleensä saa haluamiani kenkiä. Rakastan siis kauniita kenkiä, mutta vihaan kenkäkauppoja, koska niihin astuminen tietää vain henkistä tuskaa.

6. Minua ei kiinnosta yhtään matkustaa Yhdysvaltoihin enkä tajua miten kukaan viitsii ripustella USA:n lippuja koristeeksi minnekään. Yleensäkin lippujen nostelu on mielestäni turhaa ja kansallismielisyys yksi maailmaa eniten rumentavista asioista.

7. Juon ihan älyttömän paljon teetä. Mustaa, vihreää ja valkoista. Rooibos-teehen meni maku ihan yllättäen ja nykyään sen hajukin saa minut voimaan pahoin. Minulla on kanta-asiakaskortti teekauppaan ja hauduttelen uusia teelaatuja ihan innoissani aina, kun olen käynyt ostoksilla.

8. Siirryin älypuhelimien aikaan vasta aivan hiljattain ja nimesin uutukaisen kännykkäni Nabopolassariksi.

9. Rakastan lukemista. Äiti opetti minua kotona ennen kouluunmenoa ja opin lukemaan ennen kuin täytin 4. Se on ihan varmasti yksi tärkeimmistä hetkistä ihmisen elämässä. Luen kaikenlaisia kirjoja dekkareista ja tiedekirjoista fantasiaan ja historiallisiin romaaneihin, ja kuvittelen maisemat ja ihmiset mielessäni niin eläviksi, etten aina jälkeenpäin osaa sanoa olenko katsonut tarinan elokuvana vai lukenut sen kirjana.

10. Tykkään myös kirjoittelusta ja kirjoitan kaikenlaisia pieniä tarinoita ja unia ylös. Kirjoitan itse asiassa myös kahta kirjaa tällä hetkellä. Ensimmäinen on fantasiaa ja sen sellaista, toinen on puhdas rikosromaani. Tiedän, vähän tyhmää aloittaa toinen projekti ensimmäisen rinnalle! En todellakaan tiedä mitä niistä tulee, tuleeko mitään, mutta ainakin ne ovat rakas harrastus! Pitäisi saada niitä valmiiksikin jossain vaiheessa...

11. Olen normaalein henkilö jonka tunnen. :D

Sitten vastauksia kysymyksiin.
1. Parhain pelaamasi konsolipeli? Jos pelailet.
 En itse asiassa pelaile :). NHL:lää olen välillä yrittänyt Jonaksen kanssa vetää pleikkarilla, mutta olen vaan niiiiin huono. 


2. Lemppari korusi tällä hetkellä? Mielellään kuvan kanssa. :)
Kreepsville 666:den sydänkorvikset ovat killuneet korvissani useasti tänä kesänä. Hauskaa kun ihmiset erehtyvät ensin luulemaan niitä mansikoiksi..3. Voisitko kuvitella suuresta summasta osallistuvasi tosi-tv- ohjelmaan siinä tapauksessa, että se järjestetään avaruudessa? Olishan se ihan suunnaton kokoemus.(Sellanenhan on nyt suunnitteilla, tosin sieltä ei pääse enään pois jos menee).
Erittäin hyvä kysymys :). Vihaan tosi-tv:tä, mutta avaruus toisaalta on vähän kiehtovampi asia. Vastaan silti, että EN voi kuvitella osallistuvani ohjelmaan, koska kyse tuskin olisi avaruuden tutkimisesta tai mistään muustakaan jännästä, vaan siitä kuka panee ketä ja miten, kun on niin jännää kun ei ole painovoimaa.

4. Minkä tyyliseksi sisustaisit asuntosi, jos rahaa olisi loputtomasti?
Minun on vaikea pysyä minkään tietyn tyylin rajoissa, vaan keräilen vaan erilaisia kamoja joista satun pitämään. Goottityyli on kaunista ja viehättää. Pidän kiemuroistakin ja siitä, että mustaan yhdistää kirkkaita värejä vähän siellä täällä. Kynttiläkruunut on aina ihania ja sellaiset vanhan ajan jutut muut. Vanhan ajan lepodivaanin kun vielä saisi!5. Missä elokuvassa olisit halunnut näytellä? Avustajana tms.
Olen aina halunnut näytellä kuollutta :D. Siis että pääsee statistiksi johonkin leffaan, osaksi mätänevää ruumiskasaa. Se meikkaus olisi vaan niin hienoa ja jos ei muuta, niin saisi hienon profiilikuvan facebookiin. Mutta jos tavoitteena olisi joku vähän vaativampi rooli, jossa olisi jopa vuorosanoja, niin esim. Iron Sky jossa totisella naamalla tehdään aivan älytöntä parodiaa olisi helmi!

6. Lemppari: Zombiet, vampyyrit, ihmissudet vai pokemonit?
Tämä oli suhteellisen helppo eli kallistun vahvasti vampyyreihin. Kauniita, vietteleviä ja älykkäitä satuolentoja joilla on homma hanskassa :). Zombitkin on kivoja, mutta ne on...zombeja! Ihmissudet on hienoja, mutta ne eivät yleensä pysty hallitsemaan voimiaan.


7. Tapahtuma jota odotat eniten joka vuosi? (Festarit, con tms.)
Tykkään eksoottisten lemmikkieläinten näyttelyistä ja messuista, joissa hämähäkki/hyönteis- ja matelijaharrastajat kerääntyvät yhteen. Joulukuun alussa suunnittelen meneväni Tukholmaan SciFi World eli Scandinavian Sci-Fi, Game and Film- messuille.

8. Kenen tyyli inspiroi sinua?
En osaa nimetä ketään tiettyä henkilöä. Ihailen kaikkia ihmisiä, jotka uskaltavat erottua joukosta omalla yksilöllisellä tyylillään. Jopa silloin kun en erikoisemmin pidä heidän vaatteistaan :).

9. Harrastuksesi bloggailun lisäksi?
Lukeminen, muu kirjoittaminen, hämähäkit, elokuvat, sienestys. Lautapelit ovat myös mahdottoman hauskoja ja haluaisin niitä pelata enemmän.


10. Keräiletkö jotain? Mitä?
En aktiivisesti, mutta pidän luista ja luurangoista. Välillä on tien poskesta tarttunut mukaan raato, jonka kallon olen sitten puhdistanut. 

11. Tärkein tavoitteesi tällä hetkellä?
Pysyä myönteisenä ja pitää toivosta kiinni, vaikka se välillä on uskomattoman vaikeaa.  


Tämän haasteen saa tästä napata itselleen ken tahtoo ja kysymyksetkin olivat sen verran hyviä, etten itse keksi parempia :). Tällaiset kysymysjutskat on kivoja.1 kommentti:

  1. Kiva kun vastailit. :) Hauska koru kyllä! Noi messut vaikuttaa kanssa mielenkiintosilta. Olis kiva päästä shoppailee sinne ja fiilisteleen tunnelmaa. :)

    VastaaPoista