01 elokuuta 2012

Lahjapaketti

Televisiossa ja uutisissa ei puhuta mistään muusta kuin olympialaisista *plääh*. Olen aiempien olympialaisten aikaan jaksanut katsoa vähän esim. uimahyppyjä tai uinteja, mutta nyt ei voisi vähempää kiinnostaa.

Pikkuveli helli meitä isolla kasalla hupaisia lahjoja (taas kerran). Olemme jo saaneet syötäviä toukkia ja muurahaisia, mutta tällä kertaa paketin mukana tuli skorpioneja! Vähän kävi sääliksi toisaalta, koska satun pitämään rotinkaisista enemmän kun ne ovat elossa, mutta toisaalta en ole kasvissyöjä. Isompi sääli on oikeastaan se, kun sikoja ja lehmiä tapetaan, ja syön niitäkin, joten lupaan että nämä skorpionit syödään joka ikinen, ainakaan ne eivät sillä tavalla mene hukkaan :).

Saimme myös apinoiden poimimaa teetä. Minä juon teetä keskimäärin viisi kuppia päivässä, joten sitä olen jo maistanut ja totesin että hyvää teetä on. Tee tulee Kiinasta, jossa eräässä kylässä koulutetut apinat keräävät sen. Purkin kyljessä vielä vakuutetaan, etteivät apinat tässä työssä kärsi. Työllä on jo tuhatvuotiset perinteetkin. No toivotaan niin :). Lisäksi pari tikkaria, toisessa sisällä mato ja toisessa skorpioni. Tuo mato muuten oli ihan tavallinen jauhomato, joita myydään jokaisessa eläinkaupassa ja joita välillä syöttelen hämähäkeillenikin. Voisin joskus paahtaa niitä uuninpellillä siis. Tikkari muuten maistui vähän tequilalta ja yllätyin miten hyvää se oli!


Kylppäriin saimme näyttävän suihkugeelin, jota en ole vielä raaskinut kokeilla.


..ja saippuaa ja vähän minttupastilleja absinttikeijun hengessä. Tuli mieleen, että pitäisi ihan ostaa pullollinen absinttia. En ole juonut moneen vuoteen. Pahaahan se on ihan pelkiltään, eikä se hyväksi muutu sokerilla ja vedelläkään, mutta siinä on fiilistä kun sekoittelee :).


Hedelmäsorvikin oli paketissa kaiken muun lisäksi, eli oli aika juhlallinen lahjamäärä. Kiitos tästä! Lahjojen saaminen ihan oikeasti yllätyksenä on parasta ikinä. Kokeilimme ruuvata sorvilla jo pari omenaa ja ihan hienoja spiraaleja saatiin aikaiseksi. Laittelen kuvaa myöhemmin. Se on tosi kiva varsinkin silloin jos juhlia järkkää ja vieraita on tulossa. Kaikkia näitä saa tilata iki-ihanasta pulju.netistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti