12 heinäkuuta 2012

Kiva junamatka

Tulin tänään Uppsalasta kotiin junalla. Olin sairaalassa yötä. Kiittelen edelleen henkilökunnan ystävällisyyttä ja ammattitaitoa. Junassa meni kuitenkin hermot, koska aivan edessäni istui maailman isoin idiootti. Nuori kaveri, joka soitti täysillä ruotsalaista räppiä (ARGHHH!!!) ja kittasi kaljaa ja haukkui puhelimessa tyttöystäväänsä kielitaidottamaksi huoraksi isoon ääneen. Eräs nainen uskalsi sanoa hänelle, että saisi laittaa roskat roskikseen eikä lattialle, ja hänkin sai osakseen kunnon nimittelyt. Sitten asiaan puuttui käytävän toisella puolella istuva mies, joka käski tyyppiä pitämään turpansa kiinni. Hetken näytti siltä, että nyt tulee kunnon tappelu, mutta nilkin kaveri sai kiskottua hänet takaisin istumaan. Aivan uskomaton tyyppi. Hänet olisi saanut heittää ulos junasta (junan ollessa mieluiten liikkeessä). Kyydissä oli koirakin, ja sekin osasi käyttäytyä huomattavan paljon parempi kuin tuo yksi juntti. Sitten hän jäi vielä pois pikku tuppukylässä matkan varrella. Oli varmaan liian innoissaan vietettyään yhden iltapäivän niinkin suuressa kaupungissa kuin Uppsala. Sairaalassa kun olen puhunut kahden kirurgin kanssa, jotka ovat oman alansa huippuja, olen ihaillut sitä miten tavallisen tuntuisia ihmisiä he ovat olleet. Ystävällisiä ja kilttejä, ei mitään puhettakaan siitä, että olisi jotenkin noussut hattuun oma menestys. Ja sitten on tuollaisiakin superidiootteja, jotka riehuvat paikallisjunassa ja luulevat olevansa niin kovaa poikaa. No se siitä. Olipahan kiinnostava junamatka.

Eteenpäin. Greg Brotherton on amerikkalainen taiteilija, joka tekee tosi kivoja veistoksia! Aivan ihanaa, tuon puhelinmonsterin haluaisin kyllä omaksi!

Art by Greg Brotherton

Art by Greg Brotherton

Art by Greg Brotherton
Ja sitten olen kytännyt vähän koruja ja miettinyt jahka tilaisin jotain näistä itselleni. Pinkabsinthella on tosi kivoja koruja etsy.comissa.
Pinkabsinthe
Pinkabsinthe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti