10 kesäkuuta 2012

Modernisoidut klassikot

Kaikki ovat nähneet sellaisia lasisia maisemakuplia, joita voi käännellä ylösalaisin, ja sitten näyttää, kuin sen sisällä pyryttäisi lunta. Useimmiten niitä myydään matkamuistoina ja kuplan sisässä seisoo Eiffel-torni tai joku muu kuuluisa nähtävyys. Tässä vähän kiinnostavampi vaihtoehto. No Globes

Kaikki ovat myös nähneet venäläisiä maatuskanukkeja. Ostin sellaisen tuliaisiksi äidille Pietarista, mutta en raaskinut ostaa itselleni, koska hienoimmat pyörivät siinä kolmenkymmenen euron hujakoilla ja silloin olin vielä opiskelija, jolla oli varat erittäin tiukilla. Tyydyin ostamaan itselleni maatuskamagneetin ja vodkaa :). Myös maatuskoissa löytyy valikoimaa, jos ei kiinnosta aina ne samat iloiset ja punaposkiset mummelit.

http://www.neatoshop.com/

Redbubble
www.etsy.com
Amazon

2 kommenttia:

  1. Heh hauska idea tuo synkempi maisemakupla. Ja ihania maatuskoja! x) Itekki joskus pienenä keräili noita. Ja kaikkia muita puuesineitä. Tosi fiksua kerätä kaikkia puuesineitä mitä löytää. :D Ehkä olis kannattanu rajata vähän esimerkiksi noihin maatuskoihin.

    VastaaPoista
  2. Joo, mun mielestä on kans hauskaa kun vanhoista tutuista kamoista tuunataan vähän oudompia :). Mäkin keräilin vähän kaikkea pienempänä, eli kyllä sitä kertyi vaikka mitä roinaa!

    VastaaPoista