01 huhtikuuta 2012

Suklaakalloja ja vähän muitakin

Ostin kaverin kanssa jo kasan maaleja ja muita tarvikkeita, joita tarvitsemme omiin zombimeikkausbileisiimme. Nyt haussa on sopivat piilarit. En itse asiassa ole koskaan kokeillut piilolinssejä vaikka olen halunnut! Viime vuonna oli tosi lähellä etten ostanut valkoisia linssejä WhiteOut-bileisiin, mutta viime hetkellä jänistin, koska luin jostain että niitten kanssa pomppiessa voi käydä niin, että linssi liikahtaa vinoon ja peittää pupillin ja sitten koittaa hetkellinen sokeus. Ei kiva jos olet tungoksen keskellä kaapelitehtaalla. Jälkeenpäin kuitenkin harmitti että piti edes mennä lukemaan mitä voi mennä pieleen :).

Tästä löytyi englantilainen nettikauppa jossa on kivoja piilareita ja alle puoleen hintaan, jos vertaa mitä maksaa täällä kaupassa. Foureyez

Itse olen nyt harkitsemassa näitä vaihtoehtoja:
Nämä on "terminaattori-linssejä", mutta kyllä ne minun mielestäsi voi sopia zombiteemaankin :). Tykkään siitä että pupilli peittyy, mutta näkö ei mene silti ihan kokonaan. Oletettavasti näköala voi olla vähän sumuinen kuitenkin? Ei haittaa tällä kertaa koska en ole menossa mihinkään reiveihin! Haluaisin kyllä vielä ostaa ne valkoisetkin linssit, jossa pupilli on normaali. Ne on klassikot, ja vaan niin tosi hienot.

Mutta.....JOS olisi rahaa millä mällätä....tilaisin linssit täältä  !! Korkeatasoisia leffapiilareita, aivan upeita sellaisia! Heti tilaisin ainakin nämä linssit:

Kiva kun ei ole rahaa, niin ei tarvitse tällaisista hörhötyksistä kuitenkaan välittää ....

Ostin muuten tällä viikolla piponkin. Se oli heräteostos joka löytyi vahingossa, kun olin zombimeikkien perässä, mutta olen erittäin tyytyväinen. Jos joku väittää että sillä on hienompi pipo, niin se valehtelee!Ja sitten vielä löytyi ihania karkkeja, jotka sopisivat täydellisesti zombibileiden naposteltavaksi!
Tosi hienon näköisiä! Niitä myytiin ainakin täällä. Suklaakallo, jonka sisällä on saksanpähkinä. Idea on loistava koska saksanpähkinä näyttää kaikkien mielestä jo valmiiksi aivoilta. En tiedä raaskisiko noin hienoja konvehteja tosin syödä? En ole itse suklaan ylin ystävä, mutta kyllä ne hyviltä näyttää :).

Kalloista puheen ollen, viime viikolla kun ajelimme kotiin päin Söderforsista, löysimme auton alle jääneen mäyrän. Niitä näkee aina silloin tällöin ja varsinkin moottoriteiden varsilla, mutta nyt tämä kyseinen mäyräparka oli kohdannut kohtalonsa aika harvaan liikennöidyllä tiellä. Tiellä, jolla saa ja uskaltaa ajaa sivuun. Hyvin traagista, en siis saa mitään kiksejä nähdessäni onnettomalla tavalla kuolleita eläimiä. En varsinkaan juuri ennen kesää, kun on jaksettu sinnitellä pitkä kylmä talvi...MUTTA koska vahinko oli jo tapahtunut, enkä millään tahdolla tai voimalla kyennyt mäyräparkaa henkiin herättämään....heitin sen säkissä takakonttiin.

Nyt olen putsaillut pääkalloa ja se näyttää tältä. Vammoista voi päätellä sen, että mäyrä onneksi kuoli heti ja tuskin edes ehti tajuta mitä tapahtuu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti