03 maaliskuuta 2012

Even angels will fall?

Kaikkihan varmaan ovat nähneet Axen uusimman mainoksen "even angels will fall", jossa miehen ruipelo suihkuttelee itseään axe-deodorantilla ja kohtakos taivaasta alkaa putoilla kauniita enkelityttöjä pikkuiset yöpaitulit päällään.

Mielenkiintoista kyllä, Raamatussa mainitut enkelit ottivat näyttäytyessään aina ja pelkästään miehen ruumiin, ei naisen. Enkelien kerrotaan olevan sitä paitsi uskomattoman voimakkaita. Kerran yksi ainoa enkeli tappoi yhden yön aikana 185 tuhatta assyyrialaista sotilasta. Enkelien lankeamisesta mainitaan myös Raamatussa. Kerrotaan kuinka jotkut enkeleistä huomasivat ihmisnaisten olevan kauniita, joten he tulivat maan päälle ja ottivat heitä vaimoikseen. Missään ei mainita enkelien ottaneen naisten ruumista pelehtiäkseen miesten kanssa, eikä toisaalta miesten ruumista pelehtiäkseen toisten miesten kanssa.

SILTI, Axe-mainos olisi paljon todenmukaisempi kun deodorantin suihkuttelun jälkeen taivaasta tömähtelisi lihaksikkaita soturienkeleitä miesten ruumiissa!! Siinä olisi pojalla kiperät paikat.


Alempi kuva on The Legion-elokuvasta, joka on yksi huonoimmista näkemistäni elokuvista! Siinä ei ollut mitään pienintäkään järjen häivää. Oli ihan vaikeaa jaksaa katsoa loppuun asti, mutta ainakin enkelit olivat siinä miesten näköisiä. Paul Bettany näytteli pääosaa, hän on ihan symppis näyttelijä. Viimeksi näin hänet elokuvassa The Priest. Tykkäsin siitä kyllä, vaikka vampyyrit olivat liian eläimellisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti