29 tammikuuta 2012

Mustaa kahvia

Nyt on lunta jo sen verran, että tuonne metsään on tehty latu. En saanut vielä aikaiseksi ottaa suksia mukaan, mutta kävin tarkistamassa ladun ja aion lähteä hiihtämään kyllä mahdollisimman pian.

Löysin hauskan videon: Trails of Tarnation: Black Coffee Haha, eihän siinä mitään järkeä ole, mutta kun en itsekään ole kahvin juoja, niin loppu nauratti. Olen kerran omaa tyhmyyttäni ja vieraskoreuttani juoda kiskaissut kaksi isoa mukia vahvaa kahvia, ja loppuilta meni siinä kun yritti olla pyörtymättä tai oksentamatta ja sydän löi kahtasataa. Oli lievästi sanottuna karsea olo.Vähän tuntui zombimaiselta niin kuin tuossa videossakin.

Tänään keitin ensimmäistä kertaa elämässäni soppaa mungpavuista. En edes tiennyt mitä ne ovat, mutta viime viikolla tuli astuttua sisälle pieneen kiinalaiseen ruokakauppaan ja ihan huvikseni ostin sieltä mungpapuja, suolattuja retiisisuikaleita ja kuivattua merilevää. Retiisit oli hyviä ja lisäsin niitä soppaankin vähän. Löysin jonkun soppaohjeen, johon kuului sokeria, mutta en oikein lämmennyt ajatukselle makeasta keitosta. Papusopasta tuli itse asiassa ihan hyvää ja sitä syö mieluummin kuin ottaa turpaansa, vaikka ulkonäön perusteella se turpaansa ottaminenkin vaikutti yhdeltä vaihtoehdolta. Osan pavuista jätin edelleen pieneen määrään vettä likoamaan, koska pavujen idutkin ovat kuulemma tosi hyviä ja terveellisiä. En ole mikään hirveän innokas ruoanlaittaja, mutta tykkään ennen kaikkea syömisestä ja uusien juttujen kokeilusta. Seuraavaksi pitääkin sitten keitellä merileväsoppaa.

Tässä on Bill the Pig, yksi Skelanimals-pehmoleluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti