03 tammikuuta 2012

Lomailua

Pikkuveli toi lahjaksi 6 kappaletta Doomed- shottilaseja, joista naukkailimme porukalla karpalokossua. Toivomus laivan taxfreestä olisi alunperin ollut Green apple kossua, mutta sitä ei löytynyt. Paikallinen Systembolaget jopa väitti, ettei sitä saa enää tilaamallakaan ja kun menin Alkon sivuille asiaa selvittämään, tulin vielä vähemmän viisaaksi, koska Suomen alkoholilaki estää yli 20-volttisten alkoholien esittelyn (silti sivun valikoissa oli yhtenä vaihtoehtona "viinat"?). Karpalokossukin oli hyvää, mutta alhainen prosenttimäärä ihmetyttää: 14,5. Saako sitä enää kossuksi edes kutsua? :) Ainakin lasit olivat upeat.

Pärkäle-päärynälikööriäkin saimme maistaa. Hyvää oli, vaikka minun mielestä maku muistutti enemmän rusinaa kuin päärynää. Hintakin oli aikamoinen laivalla: 45 euroa.

Cthulhu-lapaset käsiä lämmittämään!
Tässä Cthulhu-kirjoneulelapaset, jotka ihme kyllä sain kursittua kasaan ja ojennettua pikkuveljelle lahjaksi. Ompelin sisään vielä vuorin.


Jos joku ihmettelee mikä Cthulhu on, se on sellainen kiva mustekalaa muistuttava hirviödemoni, joka esiintyy H. P. Lovecraftin kirjoissa ja novelleissa. http://fi.wikipedia.org/wiki/Cthulhu

Talo on siis täynnä Suomen vieraita ja päivät ovat kuluneet muuten leppoisasti, paitsi että meidän Kössillä on alusta asti ollut yrityksenä murhata heidän Attila. Kissojen kemiat eivät todellakaan sopineet yhtään yhteen. Kössi on kohta neljävuotias leikattu tyttö, ja Attila on puoli vuotta nuorempi ja melkein kaksi kiloa painavampi leikattu kolli. Poika jäi pahasti alakynteen tytölle. Onneksi talossa on tilaa erottaa pukarit toisistaan ja jaloitteluvuorot on sovittu erikseen.

Muuten ollaan katsottu B-luokan scifi-leffoja, saunottu ja syöty. Yhteisten vapaapäivien takia laiskottelu ja syöpöttely tuppaa keskittymään loppuvuoteen, vaikkei mitään jouluja tai uusiavuosia meillä vietetäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti