20 joulukuuta 2011

Lunta ja lukemista

Kun tulin eilen kotiin kaupungilta, kotona keittiön pöydällä odotti mukava yllätys! Lahjat ovat ihan parhaita silloin, kun ne saadaan odottamatta ja varmasti antajakin nauttii enemmän kun ei ole ostanut lahjaansa jonkun tietyn päivämäärän takia.

Luntakin tuli vähän vihdoin viimein maisemaa valostuttamaan. En ole käynyt ulkona vielä ollenkaan tänään, en edes postilaatikolla. Yöllä tuli valvottua aika kunnolla ja sitten sen vastapainoksi tuli myös nukuttua pitkään ja hartaasti. Kun heräsi, ei ensin oikein tiennyt mikä päivä edes on.

Huomenna tulee ensi-iltaan The Girl with the Dragon Tattoo ja haluaisin käydä katsomassa sen. En ole kyllä nähnyt sen ruotsalaistakaan filmatisointia, saati lukenut kirjaa. Olen lukenut tosi huonosti ruotsalaisten kirjailijoiden teoksia, mutta olisi pakko vähän sivistää itseään kerta tuli Ruotsiin muutettuakin. Olen nyt lukemassa Camilla Läckbergin Jääprinsessaa, koska olen hurahtanut dekkareihin. Olen lukenut kirjasta jo puolet ja vaikuttaa ihan hyvältä tähän asti. Samalla kun luen, olen yrittänyt miettiä mikä tekee dekkarista hyvän ja huvikseni olen pyöritellyt päässäni ideoita omiakin tarinoita varten. Varsinkin talvella on ihana ottaa kirja käteen ja mennä sohvalle huovan alle lukemaan ja juomaan teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti